Soudal Soudafoam

Soudal Soudafoam

Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF O3: Uw kwaliteitsgarantie!

De producten van Soudal staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. Met zijn gamma aan sprayfoams richt Soudal zich actief op de markt voor professionele installateurs. Om ook te kunnen waken over een kwalitatieve plaatsing, werd daarom het kwaliteitslogo ‘Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF’ in het leven geroepen.

Sprayen van het opencellig en watergebaseerd isolatieschuim, Soudafoam SPF O3, is specialistenwerk.  De uitvoering gebeurt uitsluitend door professionele installateurs die het ‘Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF O3’ kwaliteitslogo dragen.

Nieuwe installateurs worden geselecteerd op basis van strenge kwaliteitsnormen en krijgen het logo slechts toegekend na een doorgedreven theoretische en praktische opleiding en een geslaagde werfcontrole onder begeleiding van Soudal en E-tum. Dit garandeert een feilloze uitvoering van de hoogste kwaliteit.

Om deze kwaliteit ook in de toekomst te garanderen, worden de gekwalificeerde installateurs op regelmatige tijdstippen door Soudal en E-tum opgevolgd en gecontroleerd. Jaarlijks worden bovendien theoretische en praktische opfrissingscursussen voorzien in de opleidingscentra van Soudal en E-tum. Partners dienen deze cursussen te volgen en te slagen voor het examen om het ‘Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF O3’ kwaliteitslogo te behouden.

Naar technische fiches 

 

  Home  
  Over Eltherm  
  isolatie toepassingen  
    Dak / Zolder  
    Muur  
    Vloer - Plafond  
    Houtskeletbouw  
    Anti-vocht  
    Afwerking  
  Isolatie Drive-in  
  leveranciers  
  technische fiches  
  Referenties  
  Pers  
  Premies Isolatie 2018  

aanvraag gratis diagnose

aanvraag offerte

 

Contacteer ons