Isolatie van dak en zolder

Hellend dak isolatie, zoldervloer isolatie, platdak isolatie, omkeerdak, gespoten isolatie - Soudal Soudafoam.

Lees meer
Eltherm

Hellend dak isolatie

Wilt u de zolder gebruiken om kamers van te maken of als hobbyruimte, dan plaatsen wij de thermische isolatie in de helling van het dak. Als isolatiemateriaal wordt een combinatie van glaswol en polyurethaan platen gebruikt.

Lees meer
Eltherm

Zoldervloer isolatie

Wenst u de zolder enkel te gebruiken als bergruimte, dan is het niet nodig om deze ruimte te verwarmen. In dit geval plaatsen wij de thermische isolatie op de zoldervloer. Als isolatiemateriaal wordt een combinatie van glaswol en polyurethaan platen gebruikt.

Lees meer
Eltherm

Platdak isolatie

Als isolatiespecialist plaatst Eltherm het professionele Pirotherm-systeem voor de perfecte thermische isolatie van uw platdak.

Lees meer
Eltherm

Omkeerdak

Eltherm is gespecialiseerd in het plaatsen van Roofmate LG-X isolatieplaten van Styrofoam. Dit isolatiesysteem wordt toegepast op platte daken die geen extra ballast kunnen dragen. Door de isolatieplaten boven op de dakbedekking te plaatsen, in plaats van eronder, ontstaat een uitmuntend isolatiesysteem: het omkeerdak.

Lees meer
Eltherm

Gespoten isolatie

De producten van Soudal staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. Met zijn gamma aan sprayfoams richt Soudal zich actief op de markt voor professionele installateurs. Om ook te kunnen waken over een kwalitatieve plaatsing, werd daarom het kwaliteitslogo ‘Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF’ in het leven geroepen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x