Isolatie van vloer en plafond

Droogvloer systeem - Fermacell, thermische isolatie - PUR, muur- en plafondisolatie - Multipor, gespoten isolatie - Soudal Soudafoam, thermisch-akoestische isolatie - Isobet Plus, thermische isolatie - Isobet.   

Lees meer
Eltherm

Droogvloer isolatiesysteem - Fermacell

Eltherm Isolatietechniek is gespecialiseerd in de plaatsing van vloerelementen voor een betere geluidsisolatie en warmte-isolatie. Profiteer zeker van onze ervaring met de renovatie van vloeren. Weg met lawaaiige en koude vloeren dankzij het droogvloer isolatiesysteem van FERMACELL.

Lees meer
Eltherm

Thermische isolatie - PUR

Onze uiterst professionele isolatieteams hebben reeds jaren ervaring in het spuiten van PUR vloerisolatie. Het vakkundig aanbrengen van het polyurethaanschuim resulteert in een bijzondere vloerisolatie met zeer hoge thermische isolatiewaarde.

Lees meer
Eltherm

Gespoten isolatie - Soudal Soudafoam

De producten van Soudal staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. Met zijn gamma aan sprayfoams richt Soudal zich actief op de markt voor professionele installateurs. Om ook te kunnen waken over een kwalitatieve plaatsing, werd daarom het kwaliteitslogo ‘Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF’ in het leven geroepen.

Lees meer
Eltherm

Thermisch-akoestische isolatie - Isobet Plus

Isobet Plus is een combinatie van de thermisch isolerende mortel Isobet en de contactgeluidisolerende folie Thermofloor Silence. Dit systeem is de perfecte thermisch-akoestische vloerisolatie voor uw verdiepingsvloeren.

Lees meer
Eltherm

Thermische isolatie - Isobet

Isobet is een gebruiksvriendelijke, drukvaste isolerende mortel die dient als onderlaag voor uw vloeren. Isobet combineert thermische isolatie met de uitvulling van alle leidingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x