Klanten aan het woord

Klanten aan het woord
format_quote
star
star
star
star
star

We waren aangenaam verrast door de uitgevoerde werkzaamheden. Alles was bijzonder proper achtergelaten en snel afgehandeld. Heel hard bedankt aan de vakmannen die ons zijn komen verder helpen! (uitgevoerde werken: behandeling tegen Opstijgend Vocht)

W.D.B. uit Veltem-Beisem

format_quote
star
star
star
star
star

Gisteren voerden 2 Eltherm-medewerkers spouwmuurisolatiewerken uit aan onze woning in Ternat. * Efficiënt & goed doorgewerkt * Zéér proper, voegsel prima afgewerkt/hersteld * Voldoende interactie om problemen te vermijden (rolluikkabels in spouw onaangeroerd)

Dhr. W.V. uit Ternat

format_quote

Veel dank aan jullie medewerkers – buitengewoon vriendelijk en behulpzaam! En bezorgd om de kwaliteit van hun werk hoor! We zijn heel blij dat het werk netjes is uitgevoerd – verschil is effectief merkbaar! (Na-isolatie van de spouwmuur)

Dhr. J.S. uit Holsbeek

format_quote
star
star
star
star
star

We willen jullie graag bedanken voor alle uitgevoerde werken in onze woning in Hombeek. Eltherm is een aangenaam bedrijf om mee samen te werken, zowel op vlak van communicatie als uitvoering van de werken.

Dhr. D.S. uit Hombeek

format_quote
star
star
star
star
star

Alvast mijn complimenten aan de medewerkers die de isolatie plaatsten. Vriendelijk en vlot contact. Zeer tevreden van het afgeleverde resultaat dat ze leverden in een scherpe tijd.

Dhr. J.M. uit Mechelen

format_quote
star
star
star
star
star

Ze verdienen 6 sterren als ik kon!!! Eltherm heeft spouwmuurisolatie in ons huis gespoten. Eltherm beschikt over een zeer goede kennis van hun producten en zijn heel professioneel bij het verschaffen van informatie. Eerst werd een analyse met camera uitgevoerd om na te gaan of onze spouw geschikt was. Het gebruikte materiaal is hoog kwalitatief. Zowel hun binnendienst (Roel, Tamara, Sofie,...), als de echte mannen die het werk zijn komen uitvoeren waren allemaal heel professioneel. Ondanks het vuile werk dat het spuiten teweeg brengt (ong 100 gaten geboord in gevel + isolatie spuiten) hebben de mannen de werf proper achtergelaten, alles opgeveegd. Heel vriendelijk team, met een glimlach. Het plaatje klopt helemaal, kwaliteit, prijs, communicatie, informatie over premies maar vooral de Customer Service die er aan hangt!!! Danku! Een zeer tevreden verre klant!

Mevr. D. A. uit Lebbeke

format_quote
star
star
star
star
star

Hiermede wens ik op een héél duidelijke manier mijn totale tevredenheid uit te drukken over het samenwerken met de firma Eltherm, werk nu 5 jaar met deze firma in verschillende huizen. Steeds is alles perfect verlopen, contact met de verkoper, bespreking offertes, timing uitvoering der werken, uitvoering der werken, administratieve opvolging. Spijtig zijn er niet veel bedrijven met dezelfde werkmethodes.

Dhr. M.A. uit Hofstade

format_quote
star
star
star
star
star

Het was uiterst aangenaam werken met jullie. De werken zijn zeer goed uitgevoerd en we merken ook al een groot verschil door de spouwmuurisolatie.

Fam. D. Hoeven uit Diepenbeek

format_quote
star
star
star
star
star

Vandaag is bij ons de dakisolatie afgewerkt en de spouw geïsoleerd. Ik moet zeggen dat uw mensen mooi werk hebben geleverd. De zolder werd door Marc proper en perfect afgewerkt. Ook de 2 werkmannen voor de spouw hebben goed werk geleverd. Mijn felicitaties aan de ganse ploeg. Zeker het aanraden waard.

Familie V.B. uit Weerde

format_quote
star
star
star
star
star

Vakwerk van echte specialisten. Proper gewerkt!

Familie Janssen uit Ruislede

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn echtgenote en ik willen graag onze blijk van waardering uitspreken over de wijze waarop de isolatiewerken deze week verlopen zijn. Zowel qua uitvoering, stiptheid, zorgzaamheid als netheid was alles perfect. En een verbetering van ons wooncomfort is nu al voelbaar. Wij prijzen ons gelukkig met uw firma te hebben samengewerkt.

Familie D.H. uit Herent

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x