Muurisolatie

Na-isolatie spouwmuur, buitengevelisolatie, muur- en plafondisolatie - Multipor, gespoten isolatie - Soudal Soudafoam.

Lees meer
Eltherm

Na-isolatie spouwmuur

Voor open spouwmuren van bestaande woningen, maar ook voor nieuwbouw is onze spouwmuurisolatie met uniek systeem de aangewezen thermische en akoestische isolatie.

Lees meer
Eltherm

Buitengevelisolatie

Granol’therm Value bewijst reeds 40 jaar zijn performantie. Het systeem werd jarenlang getest en heeft alle mogelijke proeven met succes doorstaan. Het Value systeem is dé referentie op gebied van buitengevelisolatiesystemen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten kan dit systeem toegepast worden.

Lees meer
Eltherm

Muur- en plafondisolatie - Multipor

Multipor-isolatieplaten zijn een ecologisch, kwaliteitsvol en eenvoudig te verwerken alternatief voor het isoleren van allerhande constructies, zoals woningen of utilititeits- en industriegebouwen, en dit zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Multipor wordt zowel binnen als buiten gebruikt voor het isoleren van muren, plafonds, terrassen en daken. Het is een onbrandbaar, mineraal en ademend materiaal.

Lees meer
Eltherm

Gespoten isolatie - Soudal Soudafoam

De producten van Soudal staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. Met zijn gamma aan sprayfoams richt Soudal zich actief op de markt voor professionele installateurs. Om ook te kunnen waken over een kwalitatieve plaatsing, werd daarom het kwaliteitslogo ‘Licensed Installer Soudal Soudafoam SPF’ in het leven geroepen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x