Buitengevelisolatie

Alle voordelen van buitengevelisolatie op een rijtje. 

Elimineer koudebruggen:

Enkel met buitengevelisolatie kunnen koudebruggen in de gevel vermeden worden. Uw gevel krijgt een mantel die de koude buiten houdt en de warmte binnen, wat resulteert in minimaal energieverlies en 15% besparing op de energiefactuur.

Aangenaam binnenklimaat:

Door de gevel langs buiten te isoleren, behouden de muren hun thermisch inertievermogen. Wanneer de woning overdag wordt verwarmd in de winter, slaan massieve muren (baksteen, beton...) de warmte op. Wanneer ‘s nachts de woning gaat afkoelen, gaan de muren de opgeslagen warmte terug afgeven. Hierdoor kunt u steeds van een aangename, stabiele binnentemperatuur genieten, ongeacht het seizoen.

Gezonde woonomgeving:

Een correct geplaatst gevelisolatiesysteem zorgt ervoor dat de woning kan ademen en dat koudebruggen weggewerkt worden. Daardoor wordt condens- en schimmelvorming vermeden, wat bijdraagt tot een betere luchtkwaliteit en een gezonde leefomgeving.

Bescherm uw gevel:

Gevelisolatie beschermt muren tegen grote temperatuurschommelingen en garandeert waterdichtheid waardoor scheuren in de gevel door vorst geen kans krijgen. Met andere woorden zorgt gevelisolatie voor een mooie façade en voor duurzaamheid van de ruwbouw.

Make over:

Door de diverse afwerkingsmogelijkheden bij gevelrenovatie, kan het gebouw een volledige opfrisbeurt en mogelijks een nieuwe look krijgen. Een ouderwetse voorgevel omvormen tot een strakke woning is geen enkel probleem. Indien u uw woning wenst op te waarderen is gevelisolatie zeker de meest efficiënte en misschien ook de mooiste oplossing.

Systeemopbouw

  1. Kleefmortel
  2. Polystyreen-isolatie (EPS wit of grijs)
  3. Wapeningsmortel
  4. Wapeningsnet
  5. Voorstrijk
  6. Afwerkingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x