Muur- en plafondisolatie - Multipor

Doeltreffende minerale isolatieplaat

Ytong Multipor

Multipor-isolatieplaten zijn een ecologisch, kwaliteitsvol en eenvoudig te verwerken alternatief voor het isoleren van allerhande constructies, zoals woningen of utilititeits- en industriegebouwen, en dit zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Multipor wordt zowel binnen als buiten gebruikt voor het isoleren van muren, plafonds, terrassen en daken. Het is een onbrandbaar, mineraal en ademend materiaal.

Eltherm voert uit:

  • Plafonds: De isolatie van plafonds is één van de veel voorkomende toepassingen van Multipor. Omdat Multipor onbrandbaar is, garandeert het - naast een uitstekende thermische isolatie - tevens een optimale brandveiligheid naar de bovenliggende lokalen toe. Daarom wordt Multipor frequent toegepast als isolatie voor plafonds van garages, sportcomplexen en commerciële centra.

Ytong Multipor plafonds

  • Muren: Bij de renovatie van een gebouw met gevels waaraan men niet wil raken, is een binnenisolatie van de muren vaak de enige mogelijkheid om de warmte-isolatie te verbeteren. Multipor-isolatieplaten zijn geschikt voor alle courante types massieve muren zonder dampscherm.

Ytong Multipor muren

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x